Framed between two oak canopies, a bucolic bridge guides the visitor over a natural creek bed to this home in Old Agoura Hills. The formerly undeveloped 5-acre property is the last private land adjacent to an open space preserve. The main parts of the “Dirty Modern” home are one story, horizontal pavilions linked with indoor and outdoor walkways. The primary pavilion houses the living, dining, and kitchen spaces, and is flanked to the west by another housing the Master Suite. The third pavilion to the east houses the guest bedrooms. Further to the east, the car barn houses the “toys”, workshop, and gym loft.

Project Details


Old Agoura Hills


Agoura Hills, CA



KAA Services


Landscape Architecture


Manolo Langis

Contact Us

Lifestyle design starts with a story.
Let us help tell yours.

Contact KAA Design